Opzeggen VARA

Wilt u uw abonnement opzeggen? Bent u op zoek naar een opzegbrief? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw opzegbrieven. Hieronder vind u de opzegbrief voor het bedrijf waar u naar op zoek bent.

Opzegbrief downloaden

Hieronder vind u de gegevens en de producten van VARA. Klik op de producten om naar de opzegbrief te gaan.

Bedrijf: VARA

Telefoonnummer: 035-671 19 11
Faxnummer: 035-671 14 45
E-mailadres: ledenadministratie@vara.nl

Meningen van anderen

ik heb al 2 keer een vara gids gekreegen, maar weet van niks hier van nu heb ik al een ACCeptgiro wat nu .wat moet ik mee, je moet zo goed UIT kijken wat je in vult met interneten ik had een prijs wat krijg je een vara gids waar ik niet om gevraagt nou moet ik er achter aan om dit stop tezetten

Door anoniem op 28 augustus 2010 over VARA - VARA Gids

Ik kan niet begrijpen dat als er een gratis kassa magazine in de brievenbus valt en er kenbaar wordt gemaakt dat er geen behoefte is aan deze dienst, er zelfs wordt geopperd dat ik automatische betaler was en dat incassering niet lukt. Hoop ik dat het deze dienst nu duidelijk is dat ik geen behoefte heb aan een blad waar ik nooit om gevraagd heb, laat staan gekregen. Maar wel de rekening. Misschien een onderwerp voor Kassa?

Door Henk op 18 oktober 2011 over VARA - Kassa tijdschrift

Ik vind kassa een geweldig blad en zeer informatief. We hebben er veel tips uit gehaald> Helaas door omstandigheden hebben we ons abonnement op moet zeggen.

Door anoniem op 19 november 2012 over VARA - Kassa tijdschrift