Opzeggen Lotto ( Nationale Sporttotalisator)

Wilt u uw abonnement opzeggen? Bent u op zoek naar een opzegbrief? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw opzegbrieven. Hieronder vind u de opzegbrief voor het bedrijf waar u naar op zoek bent.

Opzegbrief downloaden

Hieronder vind u de gegevens en de producten van Lotto ( Nationale Sporttotalisator). Klik op de producten om naar de opzegbrief te gaan.

Klik op één van de producten voor de opzegbrief

Bedrijf: Lotto ( Nationale Sporttotalisator)

Telefoonnummer: 0900-0202 (20ct p/m)
Faxnummer: 070-3216324
Contactpagina: Contactformulier van Lotto ( Nationale Sporttotalisator)
Website: www.lotto.nl

Meningen van anderen

VERSCHRIKKELIJK . . . . Zowel op hun eigen site als tijdens de betaalde klantenservice wordt de gelegenheid geboden om de deelname op te zeggen. Hiermee worden niet alleen valse verwachtingen gewekt, maar worden er amateuristische verkooppraatjes afgedraaid. Uiteindelijk wordt gezegd dat men je wilt helpen . . . maar opzeggen moet schriftelijk gebeuren! Ik vind het echt een criminele organisatie geworden; ze beweren goede doelen en de deelnemers te helpen . . . . ik heb nu het tegenovergestelde meegemaakt! U BENT GEWAARSCHUWD !

Door Dodemont op 26 augustus 2011 over Lotto ( Nationale Sporttotalisator) - Lotto

Ik heb 2 betalingen en vind nu alles duurder word. 1keer per maand genoeg..met vriendelijke groeten Wil de Been

Door anoniem op 23 juni 2011 over Lotto ( Nationale Sporttotalisator) - Lucky Day abonnement

ik zeg de hele boel op omdat ik het belachelijk vind dat ze zomaar 48.00 euro van onze rekening afgehaald hebben lekker makkelijk afhalen maar zie het graag weer terug op mijn rekening en ommiddelijk stoppmen trix dorpmans

Door anoniem op 24 oktober 2011 over Lotto ( Nationale Sporttotalisator) - Lotto