Opzeggen Lotto ( Nationale Sporttotalisator)

Wilt u uw abonnement opzeggen? Bent u op zoek naar een opzegbrief? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw opzegbrieven. Hieronder vind u de opzegbrief voor het bedrijf waar u naar op zoek bent.

Opzegbrief downloaden

Hieronder vind u de gegevens en de producten van Lotto ( Nationale Sporttotalisator). Klik op de producten om naar de opzegbrief te gaan.

Klik op één van de producten voor de opzegbrief

Bedrijf: Lotto ( Nationale Sporttotalisator)

Telefoonnummer: 0900-0202 (20ct p/m)
Faxnummer: 070-3216324
Contactpagina: Contactformulier van Lotto ( Nationale Sporttotalisator)
Website: www.lotto.nl

Meningen van anderen

Krijg ongevraagd post van u op mijn oude adres. Dit verdwijnt steeds in de prullenbak en de nieuwe bewoners wensen geen post van mij! Stop met post sturen, ik doe nooit mee met de lotto, ook niet op mijn nieuwe adres Dank

Door ellen@kelleroni.nl op 13 april 2011 over Lotto ( Nationale Sporttotalisator) - Lotto

Wat een waardeloos zaakje bij de Lotto! Ik zit er over te denken om eens een brief naar Tros radar te sturen omdat je met een brief 'gratis mee spelen' toch ineens betalen moet.. Ik heb tevens nooit mijn bankrek nr. opgegeven, maar die hebben ze via mijn air miles weten te krijgen.. Nu moet ik schriftelijk opzeggen.. Wat een klootzakken!

Door Remco op 23 februari 2011 over Lotto ( Nationale Sporttotalisator) - Lotto

Prijzen pakket lotto is om te huilen ! De jackot is verlaagd tot ongeveer max. 13 miljoen en de truttige tweede prijs van een ton moet gedeeld worden door veel winaars. Google maar lotto 555 voor de teletekst pagina om te zien hoeveel winnaars er zijn.

Door lotto triest op 11 februari 2012 over Lotto ( Nationale Sporttotalisator) - Lotto