Opzeggen Lotto ( Nationale Sporttotalisator)

Wilt u uw abonnement opzeggen? Bent u op zoek naar een opzegbrief? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw opzegbrieven. Hieronder vind u de opzegbrief voor het bedrijf waar u naar op zoek bent.

Opzegbrief downloaden

Hieronder vind u de gegevens en de producten van Lotto ( Nationale Sporttotalisator). Klik op de producten om naar de opzegbrief te gaan.

Klik op één van de producten voor de opzegbrief

Bedrijf: Lotto ( Nationale Sporttotalisator)

Telefoonnummer: 0900-0202 (20ct p/m)
Faxnummer: 070-3216324
Contactpagina: Contactformulier van Lotto ( Nationale Sporttotalisator)
Website: www.lotto.nl

Meningen van anderen

Je word bedonderd door de staat . de mensen moet stoppen met loten kopen. de nummers vallen per computer kan ik ook! hoe vals kan een mens zijn BA!!!!!!!!

Door j kerkhof op 29 juni 2012 over Lotto ( Nationale Sporttotalisator) - Lotto

Ik heb vele e-mail naar Lotto gestuurd en geen oplossing terug gekrijgen. Het ging om de speel tegoed. ( 2 nummers goed = 1 line speel tegoed voor volgende zaterdag). Ik krijg altijd dat ik moet naar www.lotto.nl , mijn password vergeten. Ik heb twee nummers met ( per abui ), verschillende namen: Bijvoorbeeld : Santorro-man en Santorro Als ik mijn e-mail invoerd, dan krijg ik geen password, maar de bericht: " More than one users found with the email ( mijn e-mail ) Natuurlijk via mijn namen het is ook niet mogelijk. Ik ben al zat te reclameren, maar adviseerde Ik zou mijn abonement opzeggen als ik niet geholpen werd, maar zij deden niet. Thus., opzeggen.

Door Santorro op 9 augustus 2010 over Lotto ( Nationale Sporttotalisator) - Lotto

te duur

Door anoniem op 30 maart 2011 over Lotto ( Nationale Sporttotalisator) - Lotto