Opzeggen Lotto ( Nationale Sporttotalisator)

Wilt u uw abonnement opzeggen? Bent u op zoek naar een opzegbrief? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw opzegbrieven. Hieronder vind u de opzegbrief voor het bedrijf waar u naar op zoek bent.

Opzegbrief downloaden

Hieronder vind u de gegevens en de producten van Lotto ( Nationale Sporttotalisator). Klik op de producten om naar de opzegbrief te gaan.

Klik op één van de producten voor de opzegbrief

Bedrijf: Lotto ( Nationale Sporttotalisator)

Telefoonnummer: 0900-0202 (20ct p/m)
Faxnummer: 070-3216324
Contactpagina: Contactformulier van Lotto ( Nationale Sporttotalisator)
Website: www.lotto.nl

Meningen van anderen

kan het gewoon niet meer betalen dus stop ik ermee

Door anoniem op 25 januari 2012 over Lotto ( Nationale Sporttotalisator) - Lucky Day abonnement

er werd mij telefonisch toegezegd, dat ik 4 dagen per week 1 maand lang GRATIS mee kan spelen en op kan zeggen wanneer ik wil. (ja ja) Nu krijg ik dan de bevestiging en speel alleen op vrijdag mee en bij de inleg staat: 1.50 e per lot...dus er staat niet - inleg: gratis! Bovendien is 11 juni de startdatum, op n zaterdag-dus al e e n vrijdag gemist..dus nog maar 3 wkn. Tuig! je "tuint"er dus elke keer weer in, tenminste ik dan!!!! EN NU MAAR DUIMEN DAT IK WAT WIN -dat zou n hoop goed maken--haha

Door joke op 16 mei 2011 over Lotto ( Nationale Sporttotalisator) - Lucky Day abonnement

Ik kom er niet vanaf! Ik heb al opzeg brieven gestuurd (maanden geleden) met handtekening met kopie identiteit maar die blijven onbeantwoord?! Heb ook al met mijn bank gebeld of ze het konden blokkeren...Maar daar zijn ze niet bevoegd toe??? Dus ondertussen wordt het telkens van mijn rekening afgehaald. Heeft iemand misschien nog een oplossing voor dit probleem?

Door Linda op 18 mei 2011 over Lotto ( Nationale Sporttotalisator) - Lotto