Opzeggen Alice

Wilt u uw abonnement opzeggen? Bent u op zoek naar een opzegbrief? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw opzegbrieven. Hieronder vind u de opzegbrief voor het bedrijf waar u naar op zoek bent.

Opzegbrief downloaden

Hieronder vind u de gegevens en de producten van Alice. Klik op de producten om naar de opzegbrief te gaan.

Klik op één van de producten voor de opzegbrief

Bedrijf: Alice

Telefoonnummer: 0900 1560
E-mailadres: klantenservice@nl.alice.nl
Website: www.alice.nl

Meningen van anderen

Al twee weken geen internet of telefonie. Na meerdere malen gebeld te hebben wordt er nog steeds geen actie ondernomen. Alice zegt binnen een termijn van vijf werkdagen uw probleem op te lossen. Dit is niet het geval! Alice heeft mij een slechte service en een inconsequente internetverbinding geleverd.

Door anoniem op 10 januari 2012 over Alice - Alice Comfort

Waardeloos, nog geen gemiddeld 8MB voor een aansluiting van 20MB, telefoon verbinding steeds weg, geluid op de telefoon lijn, klantenservice medewerkers die zo dom zijn dat ze niet eens weten wat een router is, liegen bij het vaststellen contract dat je tussen de 16-20MB krijgt, tegenspraak medewerkers, een zegt dat het niet uitmaakt hoe ver je van telefooncentrale zit, andere wel, dure service lijn, Beweren dat het aan mijn pc en telefoon ligt, getest met andere pc's en telefoons, probleem blijft. Na 2 jaar ben ik het zat en kan ook nergens op de site vinden hoe je moet opzeggen. Stelletje zwendelaars, wees gewaarschuwd!

Door anoniem op 6 oktober 2010 over Alice - Alice Comfort

Ik was begonnen met 15 Mbit, na een jaar werd het iets van 8, toen het 4 werd heb ik het opgezegd. Ik heb nu Tweak, perfect!

Door Johan van Dijk op 14 oktober 2010 over Alice - Alice Comfort