Opzeggen Alice

Wilt u uw abonnement opzeggen? Bent u op zoek naar een opzegbrief? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw opzegbrieven. Hieronder vind u de opzegbrief voor het bedrijf waar u naar op zoek bent.

Opzegbrief downloaden

Hieronder vind u de gegevens en de producten van Alice. Klik op de producten om naar de opzegbrief te gaan.

Klik op één van de producten voor de opzegbrief

Bedrijf: Alice

Telefoonnummer: 0900 1560
E-mailadres: klantenservice@nl.alice.nl
Website: www.alice.nl

Meningen van anderen

Al twee weken geen internet of telefonie. Na meerdere malen gebeld te hebben wordt er nog steeds geen actie ondernomen. Alice zegt binnen een termijn van vijf werkdagen uw probleem op te lossen. Dit is niet het geval! Alice heeft mij een slechte service en een inconsequente internetverbinding geleverd.

Door anoniem op 10 januari 2012 over Alice - Alice Comfort

ze zijn een start tarief gaan rekenen van 0.10 cent en van 20mb hou ik maar 3.5mb van over

Door anoniem op 15 maart 2011 over Alice - Alice Comfort

Alice, ik ben nu 3 jaar bij Alice maar ben nu inderdaad zover om op te zeggen. Het internet is redelijk betrouwbaar, maar is de afgelopen periode wel 2 keer weg geweest (feb, maart 2011) De telefoon is gewoon slecht. Bij de eerste klachten kreeg ik advies mijn telefoon te vervangen, terwijl deze nieuw was. Toch heb ik toen een vast toestel genomen. Een professionele en na verloop van tijd wederom klachten. Als ik gebeld wordt dan pak ik de hoorn van de haak en dan gaat de telefoon toch nog minimaal 2 keer over terwijl ik de hoorn in de hand heb. Andersom idem dito. Als ik wil bellen dan duurt het soms een minuut voor ik een kiestoon krijg. Ik ga switchen

Door albert op 15 maart 2011 over Alice - Alice Comfort