Opzeggen Alice

Wilt u uw abonnement opzeggen? Bent u op zoek naar een opzegbrief? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw opzegbrieven. Hieronder vind u de opzegbrief voor het bedrijf waar u naar op zoek bent.

Opzegbrief downloaden

Hieronder vind u de gegevens en de producten van Alice. Klik op de producten om naar de opzegbrief te gaan.

Klik op één van de producten voor de opzegbrief

Bedrijf: Alice

Telefoonnummer: 0900 1560
E-mailadres: klantenservice@nl.alice.nl
Website: www.alice.nl

Meningen van anderen

Al twee weken geen internet of telefonie. Na meerdere malen gebeld te hebben wordt er nog steeds geen actie ondernomen. Alice zegt binnen een termijn van vijf werkdagen uw probleem op te lossen. Dit is niet het geval! Alice heeft mij een slechte service en een inconsequente internetverbinding geleverd.

Door anoniem op 10 januari 2012 over Alice - Alice Comfort

Telefoon werkt niet, deze is er na anderhalf jaar opeens mee opgehouden terwijl ADSL-verbinding prima is (netto 15 Mb). Resetten helpt niet. Helpdesk waardeloos en haast hebben ze niet. Een helpdeskmedewerker gaf als verklaring van mijn problemen dat mijn bedrading wel eens doorgebrand kan zijn door het regelmatig aan- en uitzetten van mijn modem, net zoals een gloeilamp. Dat terwijl ik haar net verteld had dat ik het modem direct aan de binnenkomende kabel had verbonden met een korte kabel die echt niet "doorgebrand" is of sluiting heeft. Als ik zeg dat mijn modem waarschijnlijk stuk is krijg ik als reactie dat uit de doormeting blijkt dat alles in orde is. Dat zal best wel, want ADSL doet het prima, alleen de telefoon werkt niet.

Door Hans op 22 maart 2012 over Alice - Alice Comfort

Downloadsnelheid is flink gezakt en telefoon valt de laatste tijd na een half uur uit. Ben je aan het telefoneren dan hoor je soms de telefoon over gaan tijdens een gesprek, degene die belt krijgt geen bezettoon

Door anoniem op 18 december 2010 over Alice - Alice Comfort