Opzeggen Alice

Wilt u uw abonnement opzeggen? Bent u op zoek naar een opzegbrief? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw opzegbrieven. Hieronder vind u de opzegbrief voor het bedrijf waar u naar op zoek bent.

Opzegbrief downloaden

Hieronder vind u de gegevens en de producten van Alice. Klik op de producten om naar de opzegbrief te gaan.

Klik op één van de producten voor de opzegbrief

Bedrijf: Alice

Telefoonnummer: 0900 1560
E-mailadres: klantenservice@nl.alice.nl
Website: www.alice.nl

Meningen van anderen

Internet en telefonie altijd goed bevallen. Zonde van het verdwijnen van de maandelijkse opzegtermijn.

Door anoniem op 15 september 2010 over Alice - Alice Comfort

Alice is overgenomen door Tele2. Vlak na deze overname kregen Alice-gebruikers onder meer het aanbod om een jaarovereenkomst aan te gaan, daartoe aangemoedigd door een - bescheiden - korting. Binnen de termijn van het jaarcontract werden wij geconfronteerd met een wijziging van de dienst: er wordt sinds februari 2012 een "call set-up fee" (startbedrag) gerekend en een gesprekstarief per minuut. De flat-fee rekening €30 per maand voor bellen en internet steeg daarop uiteraard. We doen liever geen zaken met een aanbieder die op deze manier met z'n klanten omgaat.

Door anoniem op 24 september 2012 over Alice - Alice Comfort

Alice, ik ben nu 3 jaar bij Alice maar ben nu inderdaad zover om op te zeggen. Het internet is redelijk betrouwbaar, maar is de afgelopen periode wel 2 keer weg geweest (feb, maart 2011) De telefoon is gewoon slecht. Bij de eerste klachten kreeg ik advies mijn telefoon te vervangen, terwijl deze nieuw was. Toch heb ik toen een vast toestel genomen. Een professionele en na verloop van tijd wederom klachten. Als ik gebeld wordt dan pak ik de hoorn van de haak en dan gaat de telefoon toch nog minimaal 2 keer over terwijl ik de hoorn in de hand heb. Andersom idem dito. Als ik wil bellen dan duurt het soms een minuut voor ik een kiestoon krijg. Ik ga switchen

Door albert op 15 maart 2011 over Alice - Alice Comfort