Abonnement opzeggen

Bent u op zoek naar een opzegbrief? Wilt u uw abonnement of contract opzeggen? AbonnementOpzeggen.nl is de website voor al uw kant-en-klare opzegbrieven. Wilt u besparen? Zeg dan de onnodige abonnementen en contracten op.

Opzegbrief downloaden

Klik op één van de segmenten of op één van de bedrijven om op zoek te gaan naar uw opzegbrief.

Meningen van anderen

Dat jullie mij hebben benaderd en ik akkoord ben gegaan met 1 lot, tot mijn verbazing speelde ik mee met 4 loten. Na een telefoontje zouden er 3 loten worden opgezegd, maar nee er werden er maar 2 opgezegd. Na nogmaals te hebben gebeld bleek het niet meer mogelijk te zijn om het lot telefonisch op te zeggen en moest er een brief komen. Ik heb een brief gestuurd en gevraagd om het bedrag retour te boeken en alles op te zeggen. Weer niet gelukt. Toen heb ik weer gebeld en een fax gestuurd om wederom alles op te zeggen. Weer niet gelukt. Nu moet ik wederom een brief of fax versturen. Dit heeft mij al zoveel tijd geld en energie gekost dat ik nooit maar dan ook nooit meer mee zal doen aan de VRIENDENLOTERIJ het is meer de ellende loterij.

Door anoniem op 28 september 2011 over VriendenLoterij - VriendenLoterij

Ga niet op Tip300 in. WInkans 0,0 Telfoonnummers zijn doorgeschakeld naar onbekende nummers!!! Had opgezegd maar ze blijven gewoon incasseren. Kreeg na een jaar pas een overzicht van mijn klantnummer. Nu aangetekend opgezegd.

Door Inge Sikkema op 18 januari 2012 over Tip300.nl / DSN Media Ltd. - Abonnement Tip300

Per 31 Juli 2012 verloopt mijn contract met Nuon voor Gas en Stroom ( 3-jaar vast) Van diverse energieleveranciers krijg ik z.g. goedkope aanbiedingen. Om te kunnen vergelijken ontvang ik gaarne een offerte van Nuon gabaseerd op het jaarrekening bedrag ( 2011). Pro forma zeg ik hierbij het nog lopende contract per genoemde vervaldatum op. Met vriendelijke groet J.G.Morseld.

Door j.g.morseld op 31 maart 2012 over Nuon Klantenservice - Nuon Gas zakelijk

Algemene tips voor het opzeggen van een abonnement

 • Controleer altijd het opzegadres
 • Controleer altijd uw gegevens
 • Wanneer beschikbaar, gebruik dan een contract- en/of klantnummer
 • Vergeet de brief niet te ondertekenen
 • Frankeer de envelop met voldoende postzegels
 • Voor extra zekerheid is het verstandig om de opzegbrief aangetekend te versturen.
 • Check op de website van de betreffende partij of het product niet telefonisch op te zeggen is.

Bespaar op uw mobiele telefoon contract

 • Wanneer u nog een goed werkende telefoon in uw bezit hebt, loont het om een Sim Only abonnement af te sluiten.
 • Vaak kunt u al paar maanden van te voren uw contract bij uw huidige provider verlengen. Hierdoor komt u eerder in aanmerking voor een nieuwe telefoon.
 • Informeer bij uw provider of u per minuut of per seonde betaalt. Per minuut betalen is voor u minder voordeling.
 • Wanneer u veel binnen uw familie/gezin belt, kan het bij sommige providers aantrekkelijk zijn om een familie pakket af te sluiten.

Tips voor het opzeggen van een verzekering

 • Bekijk altijd vooraf of er voor de afgesloten verzekering ook een opzegtermijn geldt.
 • Lees de algemene voorwaarden van de verzekering en de verzekeraar goed door.
 • Als u uw verzekering wilt opzeggen, kunt u dat het beste doen per aangetekende brief. Vraag altijd om een schriftelijke bevestiging.
 • Let op bij het afsluiten van een nieuwe verzekering. Waardeer een nieuwe verzekering niet alleen op prijs, maar ook op de voorwaarden. De prijs is vaak een lokkertje.
Over Abonnementopzeggen.nl

Abonnementopzeggen.nl helpt je met het vinden van de juiste opzegbrief voor het bedrijf of product dat je wilt opzeggen. Wij doen onze uiterste best om de juiste informatie van alle bedrijven bij te houden. Met ruim 6000 opzegbrieven is het echter moeilijk om altijd up-to-date te zijn. Controleer voor de zekerheid altijd de adresgegevens van het bedrijf dat in de brief staat.